13. hét, 2024. március 28. csütörtök. Köszöntjük Hajnalka nevű lakóinkat és látogatóinkat!

VÍZÓRÁK CSERÉJE LEZÁRULT

Tisztelt Tulajdonosok!

Ahogy terveztük, a hétvégén sikerült befejezni a vízórák cseréjét - segítő együttműködésüket köszönjük!

ELSZÁMOLÁS:
A decemberi díjbekérő - amit december 10-ig küldünk ki - tartalmazni fogja a leszerelt mérők állását, és az annak megfelelő fogyasztások díját.
Az új órákon mért fogyasztást először januárban fogjuk elszámolni (minden új óra induló állása nulla volt) - tehát akiknél már az előző héten megtörtént az óracsere, náluk valószínűleg valamivel kevesebb lesz a mostani fogyasztás és majd a januári több, az új óra szerint.
Ebben a hónapban a belső strangos lakások esetében a honlapon óraállást leadni nem szükséges, a szerelési dokumentáció alapján rögzítjük az adatokat (a hőmennyiséget is).

A rendelkezésünkre álló adatok alapján albetétenként megnézzük a 2017. évi fogyasztást, ennek alapján számítjuk a havi átlagfogyasztást. 2018. 01.01-től aki nem ad le óraállást, annak az átlagfogyasztás alapján fogunk átalánydíjat számolni - erről 1-2 héten belül külön tájékoztatót küldünk.
Aki nem szeretne átalánydíjat fizetni minden hó 27. - köv.hó 3-a között adhatja le a mérőórák állását (hidegvíz, melegvíz, hőmennyiség) a www.velezdapark.com oldalon. Ez egyaránt vonatkozik a külső és belső strangos lakásokra, üzletekre!

Kérem ellenőrizzék belépésüket a honlapra, ha esetleg nem sikerül, elakadnak jelezzék.
CSAK A HONLAPON KERESZTÜL LEADOTT ÓRAÁLLÁSOKAT TUDJUK FIGYELEMBE VENNI, a külön e-maileket nem.

KÖZGYŰLÉSI HATÁROZAT
"11.A/2017. Határozat
A közgyűlés 2351/10.000 IGEN, 0/10.000 NEM, 73/10.000 TARTÓZKODÁS mellett elfogadja, hogy 2017-ben a Társasház a közös költség (meglévő megtakarítás) terhére lecserélteti az összes albetét hideg- és melegvíz-óráját. A fogyasztás elszámolása változatlanul Társasházon belül történik, nem a Szolgáltatóval (Fővárosi Vízművek és Csatornázási Művek) közvetlenül, az órák plombálva lesznek, de nem Vízművek által szabványosított plombával. Az eddig kapott ajánlatok alapján a beruházás várható költsége 3.200.000,- Ft.
Ezen határozat elfogadása esetén az órák cseréje után a közös képviselet részéről évente egy (adott év november 28-tól december 5-ig) leolvasás lesz. Év közben minden Tulajdonosnak lehetősége van a www.velezdapark.com honlapon keresztül leadni az óraállásokat tárgyhó 27-e és tárgyhót követő hó 3-a között. Ha a megadott határidőig nem érkezik friss óraállás, akkor a közös képviselet az albetéthez tartozó elmúlt egy év fogyasztásából becsült átlagfogyasztást írja elő. Abban az esetben, ha nem rendszeres a diktálás és több hónap becslés után a diktált óraállás alacsonyabb, az előző havinál, akkor az előző havi óraállás fog szerepelni a kiértesítőn és majd a jövőbeni felhasználással utolérik a már elszámolt fogyasztást ."

Közös Képvislet