17. hét, 2024. április 24. szerda. Köszöntjük György nevű lakóinkat és látogatóinkat!

Tájékoztatás a melegvíz szolgáltatás helyreállása FRISSÍTVE

Tisztelt Tulajdonos,

A melegvíz rendszer újraindításakor az egyik keringető szivattyú is elromlott, ebből szerencsére van a társasháznak tartalék eszköze. Ennek cseréje zajlik jelenleg. Közben a kazán felmelegíti a puffer tartályban tárolt vizet, így a szivattyú csere végeztével rögtön lesz melegvíz a rendszerben, ennek várható időpontja 18 óra.

********************************************************************************

A délután során kiderült, hogy az eszköz nem javítható. Tájékoztatom Önöket, hogy előreláthatólag holnap (2022.02.10.) reggel 8 órakor a melegvíz gépészeti rendszer javítása elkezdődik. A munka 4 órát vesz igénybe. Hamarabb sikerült beszerezni a szelepet. Így holnap a végleges hibaelhárítás megtörténik.

A melegvíz probléma a fűtési rendszert nem érinti.

A gépészeti rendszer 11 éves és ezeknek az eszközöknek anyag fáradásból származó hibái mostanra csúcsosodtak ki. Tavasszal szükséges lesz a kazán féléves karbantartásával párhuzamosan minden a gépészeti részhez tartozó alkatrészt megvizsgálni. Az eddigi gyakorlattal szemben, tartalék alkatrészek beszerzése szükséges, legalább azon alkatrészek esetében, ahol várható meghibásodás, hogy bármilyen probléma esetén a javítási idő minimumra csökkenthető legyen.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Rózsa Attila
Közös képviselő