16. hét, 2024. április 20. szombat. Köszöntjük Konrád, Tivadar nevű lakóinkat és látogatóinkat!

KÖZÜZEMI DÍJAK ELSZÁMOLÁSA - Óraállás leadása

Tisztelt Tulajdonosok!

Közgyűlési határozat alapján januártól a külső strangos lakások óráit sem olvassuk le.

A közüzemi díjak elszámolására kétféle lehetőség van:

1. A mellékelt táblázat szerinti fogyasztást írjuk elő a tavalyi adatok alapján és az ennek megfelelő átalánydíj kerül a díjbekérőbe. Lakásszám alapján mindenki megtalálhatja a rá vonatkozó tételeket. Ha valakinek év közben változnak a lakáshasználati szokásai (tartós külföldi tartózkodás,új tulajdonos) egyéni megbeszélés alapján lehetőség van az átalány módosítására. Ha ezt az elszámolási módot választja, nincs további teendő.

2. Mindenkinek lehetősége van (tehát a külső strangos lakástulajdonosoknak is!) a itt a honlapon belépés után leadni az óraállásokat. Ebben az esetben a leadott valós fogyasztást alapján készül a díjbekérő.
Ha valamelyik hónapban nem érkezik lejelentés, akkor automatikusan a megajánlott átalányt írjuk elő.

Óraállások leadására (hőmennyiség, hidegvíz, melegvíz) minden hónap 27-től következő hónap 3-ig van lehetőség kizárólag a honlapon az "Órabejelentés" funkció alatt. Az e-mailben megküldött adatokat, órákról fotókat nem tudjuk figyelembe venni!!!

Tehát a legközelebbi óraállás lejelentési időszak: 2017.12.27-2018.01.03.

Hőmennyiségmérő leolvasása: a kijelző alapállapotban sötét, a piros gomb egyszeri megnyomása után jelenik meg a kívánt adat. Többszöri megnyomásra más, számunkra indiferens értékek jelennek meg - ha nem sikerült lejegyezni az elsőre megjelenő értéket pár perc után szünet után kell újra megismételni.

Együttműködésüket köszönöm!
Üdvözlettel:
Rankasz Szidónia
T:06-70/3000 471

A mellékelt fájl megtekintéséhez be kell lépnie